Aankoopbegeleiding

 Op zoek naar een paard?

Met de aankoopbegeleiding  staat mijn kennis van sportpaarden en pony’s ter beschikking en wordt het ruime netwerk ingezet. Hiermee help ik u om een goede combinatie te vinden. Het belangrijkst is dat een paard ook echt bij uw wensen past.”

Er is tegenwoordig veel aanbod van paarden. Naast de kwaliteit en de prijzen veranderen ook de keuringen. Door mijn kennis up-to-date te houden door middel van cursussen kan mijn kennis u helpen om direct het juiste paard te kopen. Regelmatig gaat er iets niet helemaal naar wens na de aankoop, wat gepaard gaat met een hoop teleurstellingen voor beide partijen. Mijn doel is om deze teleurstellingen te voorkomen

Meestal is er al een idee van wat u zoekt of juist niet zoekt. Soms niet kritisch of objectief genoeg en soms juist veel te kritisch of zijn er gewoon wat twijfels. Herkenbaar? Deze factoren zijn heel normaal. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen mij hierin te specialiseren zodat ik andere mensen kan helpen om direct een goed paard aan te schaffen welke past bij uw doel en wensen.

Uw doel en wensen kunnen variëren van een sportpaard waarmee u aan de slag wilt in de wedstrijdring of juist een jong paard waar u alles nog aan moet leren. Door mijn ruime netwerk en kennis kan ik helpen met het vinden van een toekomstige topper. Of u nu de hele zoektocht wilt uitbesteden, of dat ik u halverwege help met alleen de aanschaf. Van alles is mogelijk!


Nieuwsgierig hoe het werkt? neem vrijblijvend contact op: